Razgovor odborničkih kandidata SNSD sa građanima u MZ Sokolski dom i Galac

U sladu sa epidemiološkim merama, odbornički kandidati su u sredu popodne, razgovarali sa građanima u Mjesnim zajednicama Sokolski dom i Galac.

Razgovor odborničkih kandidata SNSD sa građanima u MZ Sokolski dom i Galac

Nosilac odborničke liste Nedeljko Ćorić je izrazio veliku zahvalnost mještanima ovih gradskih naselja zbog kvalitetnih inicijativa koje su predlagane.

„SNSD će nastaviti politiku dobrih ideja, a ne sa napadima i omalovažavanjem naših političkih protivnika. Borićemo se politikom boljih rješenja, a ne politikom demagogije, a najbolja potvrda toga je da smo danas u sredini gdje su dobre ideje urodile plodom. U ove dvije Mjesne zajednice smo mnogo uložili, a obećavamo da ćemo uz vaše ideje i podršku, uspjeti mnogo toga da vam obezbijedimo za kvalitetan život u gradskoj sredini", poručio je Nedeljko Ćorić, pozivajući građane da daju punu podršku zajedničkom kandidatu za gradonačelnika.

Kandidat za odbornika Željko Grebić je istakao da je veoma zadovoljan kako se razvija Mjesna zajednica kojoj pripada.

„Ponosan sam na rekonstrukciju objekta Sokolskog doma i siguran sam da će ovaj spomenik kulture, značajno podići nivo kulturnih događaja u Bijeljini, što nam daje motiv da sa sličnim inicijativama i ubuduće izlazimo pred naše sugrađane", rekao je Grebić.

Odbornički kandidat SNSD-a Jovo Rankić je ukazao na potrebu da se kvalitetno riješi pitanje korišćenja sportskih terena i založio se za izgradnju, javnih vežbališta, terena za atletiku i dječijih igrališta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA