Ukupno slučajeva
4218 (+9)
Preminuli
130 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Poznati reper u zatvoru: Obećao milion dolara ako ga Tramp pomiluje

Američki reper Kodak Blek nije baš u zavidnoj situaciji. Nekoliko puta je kršio zakon, ali sada želi da pronađe brzo rešenje za najhitniji slučaj.

Džet-set
FOTO: Getty Images/Mike Coppolla

Naime, protiv njega je podignuta savezna optužnica za nošenje oružja, zbog koje je i trenutno u zatvoru, dok mu se ne odluči definitivna kazna (od 2 do 7 godina). Inače, već nekoliko godina ima raznih problem sa zakonom, uključujući i video-snimak na kom se vidi kako drži marihuanu i pištolj u prisustvu deteta.

On je zatvoren od juna ove godine, a u oktobru je premešten u zatvor sa manjim nivoom obezbeđenja. Zatvorsku kaznu služi pod imenom Bil K. Kapri. Na svom Twitter nalogu, reper se obratio predsedniku SAD Donaldu Trampu, koji će uskoro otići sa te funkcije.

Kodak Blek se nada da će ga Tramp pomilovati, pa je i napisao da će, ukoliko se to desi, donirati milion dolara u humanitarne svrhe.

Donaldu Trampu, inače, nisu strana raznorazna pomilovanja, pa je tako simbolično pomilovao Suzan B. Entoni i Džeka Džonsona, ali i neke njemu bliske saradnike, poput Rodžera Stouna ili Majkla Flina.