Uz pomoć dodatka za iPhone 4S baterija Vam traje duže

Nakon što je se pojavio prošle godine iPhone 4S, ubrzo potom pojavile su se i informacije da se baterija ovog novog modela prebrzo prazni, čak i kada se mobilni preterano ne koristi.

Uz pomoć dodatka za iPhone 4S baterija Vam traje duže

Kompanija je, da bi se iskupila, kao rešenje problema ponudila nadogradnju iOS 5operativnog sitema, jer se na kraju ustvari ispostavilo da je problem bio u softveru.Međutim, i nakog toga neki korisnici iPhone - a su se ponovo susreli sa istim problemima okoprebrzog pražnjenja baterije.

Zbog toga što mnogi korisnici "pametnih" telefona kupuju rezervne baterije za svoje uređajeu slučaju da se jedna isprazni tokom puta, Danska kompanija Sandberg je i za ovaj problemrešenje. Reč je o BatteryCase - u, dodatku koji dvostruko produžava trajnost baterije. Dodatak BatteryCase se može napuniti pomoću kompjutera ili putem adaptera za iPhone, anakon toga se spaja sa mobilnim i na taj način produžava trajanje njegove baterije. "Nije dovoljno napraviti uređaje koji rade. Ljudi su očigledno kupili mobilne telefone jer želeda budu mobilni. Dodatne uređaje sada možemo izbeći, a adaptere ostaviti kod kuće.

Dodatak BatteryCase omogućava korsnicima da više slušaju muziku, gledaju video sadržaje, koristeWi-Fi i slično. To znači da ne treba da se brinu za pražnjenje baterije", reči su direktorakompanije Sandberg Martin - a Hollerup - a.

Dakle, pošto će se BatteryCase ubrzo pojaviti kod nas, svako ko ima problem sa prebrzimpražnjenjem baterije kod iPhone 4S nek izvoli i nek kupi dodatak za mobilni koji će mudvostruko duže omogućiti da bude dostupan.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA