Pauk odnio pogrebna kola sa pokojnikom

Zbog nepropisnog parkiranja, pauk je u francuskom gradu Tuluzu sa ulice odnio pogrebna kola u kojima se nalazio sanduk s tijelom pokojnika.

Pauk odnio pogrebna kola sa pokojnikom
Komunalni policajci "nisu mogli da znaju da je riječ o mrtvačkim kolima, a još manje da je u njima pokojnik", kazao je za AFP pomoćnik gradonačelnika Tuluza, navodeći da automobil nije imao nikakve oznake.

Kola su bila parkirana rano izjutra prošle sedmice na jednom od bulevara u centru grada gdje se svakog prije podneva održava zelena pijaca.

Puna dva sata policajci su bezuspješno pokušavali da obavijeste kompaniju kojoj pripada automobil, a koja je identifikovana putem registarskih tablica.

Vozač pogrebnih kola doputovao je prethodnog dana iz Liona i trebalo je da nastavi put za Portugal gdje je sahrana bila predviđena. Zaustavio se da bi prespavao u Tuluzu, ali kada se probudio, nije našao vozilo na mjestu gdje ga je parkirao.

U policijskoj stanici, prilikom prijave nestanka automobila, saznao je da ga je pauk odnio.

Vozač nije imao problema da preuzme vozilo osim što je morao da plati kaznu od 35 evra za nepropisno parkiranje i 90 evra na ime troškova pauk servisa.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA