Baka ima 45 godina mlađeg dečka, porodica prijeti da će je se odreći

Penzionerka Iris Džouns (Jones) koja ima 81 godinu i njen dečko iz Egipta, Mohamed Ahmed Ibrahim (36), ovih dana pune naslovne strane britanske štampe jer je mlađi od nje 45 godina.

Zanimljivosti
FOTO: Facebook

Penzionerka je izrazila nezadovoljstvo jer ne može da viđa svog novog dečka. Kako je objasnila na Fejsbuku njihov uzbudljiv život u krevetu je prekinut jer je Mohamed u Egiptu.

Mohamed i Iris su se upoznali preko Fejsbuka prošle godine. Trenutno ne mogu da se viđaju zbog problema sa vizom i Mohamed je prinuđen da boravi u rodnoj zemlji.

Njegov plan je da dođe u Veliku Britanju što prije. Iris je početkom 2020. godine rekla da je pronašla novi život otkako ga je upoznala.

- Niko mi nije prišao 35 godina. Osjećala sam se ponovo kao djevica - rekla je Iris.

Međutim, njena porodica misli da Mohamed želi samo novac i državljanstvo. Irisin sin Stiven kaže da ovaj odnos prijeti da razori porodicu.

- Kada nam je pominjala tog lika iz Egipta nismo znali šta da kažemo. Naročito kad je počela sa pričom da je zaljubljena. Moj brat i ja smo šokirani razlikom u godinama, i to je izazvalo dosta problema - rekao je Stiven za Mirror.

Duhovita Iris imala je odgovor na negativnu reakciju njenih sinova.

- Ako hoće da me oženi zbog nasljedstva imam jednu vijest. Jako će se razočarati jer živim samo od penzije. Ja sam iskrena žena i on zna moju materijalnu situacija - rekla je Iris, prenosiAvaz.

Njena porodica još uvijek ne želi da priča sa njom sve dok se ne otarasi novog dečka.

-1°

  • 07:00

    1°C
  • 10:00

    4°C
  • 13:00

    8°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI