Detalji porodične svađe u Ugljeviku: Devedesetogodišnjak sina ubo nožem u grudi

Mihailo M. (90) iz Ugljevika uhapšen je zbog sumnje da je kuhinjskim nožem ubo u grudi sina Slavka M. (62) u Ugljevik Selu kod Ugljevika, saznaje “Glas Srpske”.

Detalji porodične svađe u Ugljeviku: Devedesetogodišnjak sina ubo nožem u grudi

Porodični obračun desio se u utorak u prijepodnevnim časovima, a svemu je prethodio i verbalni okršaj.

- Mihailo i Slavko su se posvađali u dvorištu. U jednom momentu starina je sa stola zgrabio kuhinjski nož i ubo sina u predjelu grudi - kazao je izvor "Glasa Srpske".

Povrijeđenog Slavka M. je poznanik stavio u automobil i odvezao u Dom zdravlja u Ugljeviku. Medicinari su pozvali policiju i obavijestili je da im je dovezen povrijeđeni muškarac. Zbog težine povrede Slavko M. je upućen u Medicinski centar Bijeljina, gdje je zadržan na liječenju, ali prema našim saznanjima nije mu život u opasnosti.

Motiv napada za sada nije poznat, ali prema riječima mještana Ugljevik Sela, ništa nije slutilo da bi Mihailo, koji je zakoračio u desetu deceniju života, mogao tako nešto da uradi.

- Mika, kako ga mi zovemo, vrijedan je čovjek. Žena mu je umrla prije nekoliko godina, a sinovi su se davno osamostalili. Nikada se nije zamjerio komšijama, a kome god je stigao, pomogao je. Šta se dogodilo pa je tako nešto uradio, Bog sami zna - kazao je mještanin Ugljevik Sela koji nije želio da mu objavimo ime.

Prema njegovim riječima, njihova porodica je bila kao i svaka prosječna i do sada nisu imali svađa koje bi slutile na tragediju.

U Policijskoj upravi Bijeljina kazali su, ne iznoseći detalje, da su ih ljekari obavijestili da je dovezen S. M. zbog povreda koje su najvjerovatnije nastale od uboda nožem.

- Zbog težine povreda lice je prevezeno u Medicinski centar Bijeljina, gdje je zadržan na daljem liječenju. Policijski službenici su nakon prijave izašli na mjesto događaja - kazali su u PU Bijeljina.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini.

Tužilaštvo

Dežurni tužilac naložio je da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje kako bi se rasvijetlile okolnosti pod kojima je došlo do incidenta, te da policija prikupi dokaze kako bi kvalifikovao krivično djelo. Do zaključenja ovog broja "Glasa Srpske" nije bilo informacija iz tužilaštva da li je osumnjičeni ispitan i šta mu se stavlja na teret.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA