Sedma smjena mališana otputovala za Bečiće

Direktor JU Javnog fonda za dječiju zaštitu, Nedeljko Jović, zajedno sa svojim saradnicima ispratio je danas mališane iz Bijeljine, koji su sa drugarima iz ostalih opština Republike Srpske učesnici sedme smjene projekta ,,Socijalizacija djece Republike Srpske 2021.“.

Sedma smjena mališana otputovala za Bečiće
FOTO: Bijeljina Danas

Iz Bijeljine je danas, put Bečića, otputovalo 39 djece u pratnji 3 vaspitača, koji će boraviti u periodu od 30. jula do 8. avgusta.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

U sklopu sedme smjene, u dječijem odmaralištu „Užice" zajedno će boravitiukupno 130 djece iz višečlanih porodica, iz porodica boračke populacije i onih koji su korisnici prava socijalne i dječije zaštite iz Bijeljine, Kotor Varoši, Čelinca, Banje Luke i Šipova, uz podršku vaspitača i drugog stručnog osoblja.

Direktor je, u ime Fonda, Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS, kao i Vlade RS, koji podržavaju ovu aktivnost, mališanima zaželio srećan put, ugodan boravak u odmaralištu, lijepo druženje i mnogo novih prijateljstava.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Ove godine je planirano da se projekat ,,Socijalizacija djece Republike Srpske 2021." realizuje u 12 desetodnevnih smjena, u periodu od 6. juna do 22. septembra.

 

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA