Konstrakta nakon uspjeha na Evroviziji "Želim da budem domaćica"

Ovogodišnja predstavnica Srbije na "Evroviziji", Ana Đurić Konstrakta osvojila je visoko 5. mjesto u finalu prestižnog muzičkog takmičenja.

Konstrakta nakon uspjeha na Evroviziji "Želim da budem domaćica"
FOTO: EUROVISION SONG CONTEST / YOUTUBE

Nju su plasmana koštali glasovi stručnog žirija, koji su je pozicionirali na 11. mjesto na tabeli, dok se zahvaljujući publici popela u top 5.

Ona je na aerodromu, kada se vraćala iz Torina, nakon finala, rekla kako će sada umjetnica biti nevidljiva, pa je u emsiji "Oko magazin" na RTS pojasnila šta je mislila pod tim.

- To je bila moja ideja još 5. marta. Da kažem umjetnica je nevidljiva i da nestanem, međutim, tad nisam imala hrabrosti, to se pretvorilo u veliku medijsku pažnju. A sad mislim da zaslužujem da sebi obezbijedim mir. Sad je vreme da se priča zaključa - rekla je Ana, pa pojasnila, kako je provodila dane u Torinu.

- Na "Evroviziji" imaš jednu probu tokom dana i uveče ili za žiri ili za prenos. Nije bilo strašno, ali su se ruke prale.

Konstrakta je po zanimanju arhitekta, prije odlaska u Torino predstavljala se kao domaćica i predsjednica kućnog savjeta, a sada ju je voditeljka upitala, nakon velikog uspjeha na "Evroviziji", koja je umjetnica po redu u ovom nabrajanju vaših zanimanja.

- U suštini i to kad ja kažem umjetnica, tu ima nekog otkolona, zapravo ja nisam članica nijednog udruženja, ja sam samoprozvana umjetnica, ima u tome i nekog sarkazma. Ne znam šta sam trenutno. Uželjela sam da budem domaćica - rekla je ona, pa otkrila da li je imala očekivanja od prestižnog takmičenja.

- Nisam imala očekivanja u Torinu, ja to sebi nikada ne priređujem. Ono što sam željela i mislila da bi bilo dobro da se plasiram u finale, a čini mi se da se ovde desilo neko malo ujedinjenje ne samo u Srbiji, neko kod svih naših takozvanih i željela sam da uđem u finale, tu bih zaokružila priču. Kada smo ušili u finale, onda mi je bilo svejedno, piše Blic.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA