Glasine o borbi sa opakom bolešću potresla sve fanove: Bora Đorđević nestao iz javnog života

Posljednjih par godina sve češće se mogu čuti glasine da Bora Đorđević ima zdravstvene probleme, a u prilog tome govori činjenica da je nestao iz javnog života.

Glasine o borbi sa opakom bolešću potresla sve fanove: Bora Đorđević nestao iz javnog života
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RAS SRBIJA

Kada je na početku pandemije viđen u gradu sa trećom suprugom Dubravkom, koja je od njega mlađa 28 godina, nije moglo proći neprimijećeno da otežano hoda, a negdje u tom periodu pričalo se i da je hospitalizovan u Urgentnom centru.

Frontmen „Riblje čorbe" niti je potvrdio, niti demantovao da je bolestan, a na direktna novinarska pitanja pisanim putem je odgovarao da bend priprema novi album i da se raduje skorašnjim koncertima.

- Nije tačna informacija da Bora ima kancer prostate. On se osjeća dobro. Čujemo se svakodnevno - izjavio je klavijaturista "Riblje čorbe" Nikola Zorić krajem 2020. i napomenuo da Bora zapravo ne daje izjave jer je, kao svi u grupi, skrhan zbog smrti Miše Aleksića, koji je preminuo od posljedica korone.

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici „Riblje čorbe" objavljene su fotografije sa dva koncerta koja su od početka godine imali u Sloveniji. No, Beograđani su Boru posljednji put vidjeli uživo prošlog ljeta na Tašmajdanu, na koncertu koji je održan u čast Miše Aleksića.

Na bini se pojavio sa vidnim viškom kilograma i, mada je morao da sjedi prilikom nastupa, pjevao je kao u dobra stara vremena. A to je poštovaocima njegovog lika i rada i najvažnije, piše Avaz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA