SPS: Usvojene liste, Neđo Đurić kandidat za predsjednika Srpske

Neđo Đurić kandidat je Socijalističke partije Srpske /SPS/ za predsjednika Republike Srpske, odlučeno je danas na sjednici Predsjedništva SPS-a na kojoj su usvojene liste kandidata za Narodnu skupštinu Srpske.

SPS: Usvojene liste, Neđo Đurić kandidat za predsjednika Srpske

Predsjednik SPS Goran Selak poručio je da je za ovu stranku Srpska iznad svega, da se zalažu za što širu saradnju sa Srbijom i da njihov politički put podrazumijeva okupljanje srpskog naroda oko zajedničkih ciljeva i interesa, saopšteno je iz SPS-a.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Naše liste čine najbolji i najkvalitetniji ljudi u svim izbornim jedinicama, a naš kandidat za predsjednika Republike Srpske je istinski patriota, čovjek koji je obavljao najodgovornije funkcije u društvu i koji ima odgovor i rješenja za Srpsku", rekao je Selak nakon sjednice Predsjedništva SPS-a.

Selak je izrazio čast što je sjednici Predsjedništva SPS-a prisustvovao predsjednik Pokreta socijalista Srbije Aleksandar Vulin.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"On je čovjek čiju iskrenu podršku imaju svi oni koji žele dobro srpskom narodu i svi oni koji su spremni da rade na okupljanju i zajedništvu Srba, ma gdje živjeli", naglasio je Selak.

Neđo Đurić redovni je član Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske u radnom sastavu. Jedan je od osnivača SPS-a i član je Predsjedništva partije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA