Navijači otkrili Đokoviću kako može legalno da uđe u SAD

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ipak može da uđe u Ameriku i to na vrlo neobičan način, koji je sasvim u skladu sa zakonima SAD-a.

Navijači otkrili Đokoviću kako može legalno da uđe u SAD
FOTO: TOLGA AKMEN / EPA

Prema zvaničnim informacijama Srbin ne može da uđe u Ameriku jer nije vakcinisan, ali bi to mogao da uradi preko egzotičnog ljetovališta. Sve što je potrebno jeste da doleti na Bahame, a onda brodom da dođe do Floride. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

-Za ulazak na Bahame potreban je samo negativan PCR test ne stariji od 72 sata. Za ulazak na Floridu se ne traži dokaz o vakcinaciji kada se putuje ferijem ili brodom – navodi se u saopštenju Bahama.

Upravo to su “iskopali” navijači srpskog tenisera i objasnili da je ovo način da legalno uđe u državu i da se takmiči na predstojećem US openu.

Doduše, mala je vjerovatnoća da će Novak ovo uraditi, posebno bez neophodne papirologije i svih dozvola. Prije svega zbog haosa koji se dogodio na Australijan openu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Novak odmara u regionu, trenira i sprema se za posljednji grend slem sezone. Samo mu još nedostaje odobrenje američkih vlasti. Mnogi pokušavaju na sve načine to da srede, a pokrenuta je i peticija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA