Predizborni skup SNSD-a u Brijesnici i Gornjoj Čađavici

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine Miroslav Milovanović izjavio je večeras da je SNSD spreman da riješi problem ekološke deponije u mjesnoj zajednici Brijesnica, koja remeti život građanima.

Predizborni skup SNSD-a u Brijesnici i Gornjoj Čađavici

- "Sa ove deponije svakodnevno se širi neprijatan miris koji remeti život mještana Brijesnice, ali i okolnih naselja, pa i jednog dijela grada. To je nešto što ne ide u prilog aktuelnom načelniku Bijeljine i opštinskoj administraciji", rekao je Milovanović na predizbornom skupu u Brijesnici.

On je pozvao mještane Brijesnice da podrže inicijativu SNSD-a i glasaju za njega i odborničku listu SNSD-a na predstojećim izborima. Kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Željana Berović poručila je mještanima Brijesnice da će se, kao najmlađi odbornik na ovoj listi, zalagati za bolji život mladih, izgradnju funkcionalnog i modernog studentskog doma, te za bogatije kulturno-umjetničke sadržaje u gradu.

"Status mladih u lokalnoj zajednici je na niskom nivou i neophodno ga je poboljšati", rekla je Berović.

Kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Radosava Perić rekla je da će se, ukoliko bude izabrana za odbornika, zalagati za prestanak rasipanja javnog novca i jačanje privrede.

"Insistiraću na izradi objektivnih i dostupnih kriterijuma za raspodjelu posticaja u poljoprivredi", rekla je Perićeva.

- Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine Miroslav Milovanović pozvao je sinoć mještane naselja Gornja Čađavica da glasaju za njega na predstojećim izborima, ističući da je SNSD u svojoj strategiji razvoja Bijeljine jasno definisao razvoj sela i grada, na čemu će raditi zajedno sa republičkim institucijama vlasti.

"Nedopustivo je da Semberija ima najveći broj makadamskih puteva, čak 70 odsto, potpuno neuređenu infrastrukturu, da ne postoji ravnomjeran razvoj sela i grada", dodao je Milovanović.

On je poručio da su kandidati sa liste SNSD-a u Bijeljini snaga koja može donijeti promjene. Kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Snežana Jokić poručila je da će se kao odbornik zalagati za kvalitetniji i bolji život svih građana, za zdravu sredinu i za sve ono što je neophodno žiteljima Semberije.

Savo Jovanović, kandidat SNSD-a za odbornika, koji je i aktuelni odbornik u Skupštini grada, poručio je da će se zalagati da se ideje, koje su u interesu građana, provode u djelo.

"Svim građanima biću dostupan, kao što sam to i u prethodnom odborničkom mandatu bio 24 časa i na njihove zahtjeve pokretaću odborničke inicijative", rekao je Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA