Uhapšena Mirnesa: Osumnjičena za krađu milion evra

Mirnesa S, koju njemačka policija sumnjiči za krađu milion evra, uhapšena je na aerodromu u Štutgartu, javljaju njemački mediji.

Uhapšena Mirnesa: Osumnjičena za krađu milion evra

Ovu vijest je objavio Bild. Ona je osumnjičena da je 14. oktobra iz kompanije za transport novca ukrala milion evra. Policija je na zvaničnoj internet-stranici objavila kako za njeno pronalaženje nudi nagradu u iznosu od 37.500 evra. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Podsjetimo, ova 42-godišnjakinja je osumnjičena da je 14. oktobra oktobra ove godine ukrala više od milion evra iz kompanije za prevoz novca u Štutgartu u kojoj je bila zaposlena.

Kako je saopštila policija, žena je iz prostorija kompanije tog 14. oktobra, oko 15.10 sati ukrala više od milionn evra. Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznijela toliki novac. Kako je već ranije objavljeno, policija traži 42-godišnjaknju, a raspisana je i nagrada u iznosu od 37.500 eura.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA