100% pouzdano!

BD Shop je jedinstvena web platforma koja vam omogućava da na lak način, od kuće, kupujete u trgovinama u Bijeljini.

Obradujte vaše u Bijeljini!

Naručite i platite robu iz inostranstva na adresu vaše rodbine ili prijatelja koji žive u Bijeljini. Dostavljamo i čestitku!

BD Shop je jedinstvena web platforma koja vam omogućava da na lak način, od kuće, kupujete robu i usluge u trgovinama u Bijeljini.
Kupujete direktno od provanice koju ste odabrali. Bijeljina Danas ne prodaje robu već omogućava samo platformu prodavnicama koje žele da prodaju na Internetu.
NE! Pošto Bijeljina Danas nema nikakvu proviziju niti procenat od prodaje, kompletan iznos plaćate direktno trgovini od koje kupujete. Trgovine određuju cijene i one su obično iste ili čak niže nego da odete direktrno u trgovinu.
Kada odaberete trgovinu biće vam jasno naznačeno koje načine uplate ona prihvata. Trgovine mogu da naplate novac gotovinski prilikom isporuke ili putem PayPal servisa ako npr. naručujete iz inostranstva. Svaka trgovina to posebno određuje.
Kada otvorite trgovinu biće vam jasno naznačene zone isporuke. Trgovine same određuju u koje zone vrše dostavu.
Kada otvorite trgovinu biće vam jasno naznačena cijena dostave. Trgovine obično besplatno dostavljaju u centru Bijeljine, a za ostale zone same određuju cijenu.
Prilikom pravljenja narudžbe biće vam prikazano i vrijeme dostave. Svaka trgovina ima jasno naznačeno radno vrijeme i vrijeme dostave narudžbe.
Kupovina u BD Shopu je sigurna kao i bilo koja druga kupovina na Internetu. Možda još sigurnija, jer kupujete u Bijeljini od poznatih prodavnica. Kao kad naručujete hranu telefonom :)
Naravno :) Ako želite da probate kako proces funkcioniše odaberite prvu prodavnicu sa liste "DEMO SHOP", i slobodno napravite narudžbu. Nećete ništa platiti niti će vam biti isporučeno ali moći ćete da steknete uvid kako BD Shop funkcioniše.
Ako želite da budete dio BD Shopa i da prodajete robu iz svoje prodavnice, molimo Vas da nas kontaktirate na email info@bijeljina.org i navedete detalje o vrsti robe koju želite da prodajete.
Vaši mali oglasi Novi