Goran Mladenović pobjednik turnira u sportskom bilijaru

Juče u Bijeljini, uspješno je organizovan i održan IV Međunarodni turnir "Bijeljina open 2013" na kojem je na poziv organizatora učešće uzelo 32. takmičara iz desetak klubova, Srbije i Bosne i Hercegovne.

Goran Mladenović pobjednik turnira u sportskom bilijaru

Turnir je okupio veliki broj poznatih imena bilijarskog sporta koji su tokom cijeloga dana do kasno u noć vvodili su žestoke okršaje za vrijedne novčane nagrade kao i za treofej turnira.

Na kraju, pobjednik turnira zasluženo bio je Goran Mladenović GRGA (B.K. Manila, Beograd) koji je preko Šandora Tota (B.K. Libero, Čačak) u četvrtfinalu, zatim Predraga Šovića (B.K. Cue Ball, Beograd) u polufinalu, rezultatom 9:3 u finalu savladao Borisa Vidakovića (B.K. Lucky Ball, Beograd).

Vidaković je do finala došao pobjedama nad domaćim takmičarem Nedimom Baćevcem (B.K. Max, Bijeljina) u četvrtfunalu, i Moamerom Alićem (B.K. Merkur, Sarajevo) u polufinalu.

"Kao organizatori turnira možemo biti u potpunosti zadovoljni organizacijom ovakvog jednog događaja sa nadom da su svi učesnici sa sobom ponjeli lijepe uspomene na ovaj događaj i da će mo nastaviti tradiciju i sledeće godine", izjavio je za naš portal Goran Ivković predsjednik bilijar kluba "Max".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA