IAESTE Online Career Fair 2013 – One click ahead!

Student si prirodnih nauka ili nekog tehničkog fakulteta ili si skoro diplomirao i htio bi iskoristiti neku od poslovnih ili edukativnih prilika širom Evrope? U tom slučaju IAESTE Online Career Fair koji se održava 14.10.2013-7.11.2013 je odlična šansa za tebe!

IAESTE Online Career Fair 2013 – One click ahead!

Pronađi korisne informacije, uspostavi kontakte sa top 10 poslodavaca i univerziteta, razmjeni iskustva sa drugim studentima iz više od 15 zemalja Evrope, i sve to iz svog naslonjača!

Kroz našu virtualnu platform kao učesnik imaš mogućnost da istražiš profile kompanija, apliciraš za posao, da komuniciraš sa predstavnicima kompanija za bolji uvid u uslove rada, aktuelne projekte i istorijat kompanije.

Univerziteti su pripremili zanimljive informacije za studente prirodnih i tehničkih nauka zainteresovane za studiranje u inostranstvu...

Pored toga, očekuju te informacije i prezentacijena temu "Kako napisati CV na engleskom?", "10 najboljih načina za započinjanje karijere u inostranstvu", itd. što će sigurno biti od koristi svima zainteresovanima za gradnju internacionalne karijere!

Gdje mogu naći više informacija?

Možeš nas pratiti na Facebooku (https://www.facebook.com/IAESTEOnlineCareerFair) ili posjetiti naš sajt: about.onlinecareerfair.eu

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA