Sutra o značaju analize podataka o saobraćajnim nezgodama

U Bijeljini će sutra biti održana radionica o temi "Analiza podataka o saobraćajnim nezgodama i njihov značaj za upravljanje bezbjednošću saobraćaja", koju organizuje Ministarstvo uprave i lokalne samouprave Republike Srpske i Agencija za bezbjednost saobraćaja, u saradnji sa UNDP.

Sutra o značaju analize podataka o saobraćajnim nezgodama

Radionica je namijenjena načelnicima odjeljenja u čijem djelokrugu rada su poslovi saobraćaja, kao i službenicima u jedinicama lokalne samouprave koji se bave prostornim uređenjem i stambeno-komunalnim poslovima, najavljeno je iz Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske.

Program radionice je osmišljen tako da učesnicima, razmatranjem relevantnih propisa i analizom aktuelnih problema, pruži odgovore na praktična pitanja i izazove sa kojima se suočavaju u radu.

Predavači na radionicama su profesor sa Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, profesor Krsto Lipovac i asistent sa Saobraćajnog fakulteta u Doboju Bojan Marić, kao i predstavnici Agencije za bezbjednost saobraćaja - Milija Radović, Milan Tešić i Milenko DŽever.

Radionica će biti održana u skupštinskoj sali Grada Bijeljina, sa početkom u 10.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA