Maksimović: Ignorantski odnos gradske vlasti

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić još nije odgovorio na zahtjev predsjednika savjeta 20 mjesnih zajednica, odbornika i poslanika Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ sa područja grada za održavanje sastanka u vezi sa rješavanjem niza problema sa kojima se susreću građani u ovim mjesnim zajednicama.

Maksimović: Ignorantski odnos gradske vlasti

Vršilac dužnosti predsjednika Gradskog odbora SNSD Bijeljina Siniša Maksimović, koji je u ime predsjednika savjeta 20 mjesnih zajednica, odbornika i poslanika ove stranke sa područja grada 19. novembra uputio dopis gradonačelniku Mićiću, izjavio je Srni da im je cilj bio da se sastanak održi što prije da bi se počelo sa rješavanjem nagomilanih problema sa kojima se građani susreću.

"S obzirom na to da se priprema budžet za 2016. godinu, željeli smo da razgovaramo sa gradonačelnikom o tim bitnim problemima koje treba hitno rješavati. Međutim, nikada nismo dobili poziv za sastanak niti bilo kakav odgovor od gradske uprave", rekao je Maksimović Srni.

On je dodao da građani, kao ni poslanici i odbornici SNSD-a ne mogu rješavati te probleme i s toga je potrebna pomoć gradske uprave. Maksimović je kao primjer naveo predstavnike Savjeta Mjesne zajednice Patkovača koji su se više puta obraćali gradonačelniku Mićiću, ali odgovora nije bilo.

"Gradska vlast se jednostavno oglušila na njihove dopise iako je riječ o pitanjima koja su od velikog interesa za mještane Patkovače. Naravno, Patkovača nije jedina mjesna zajednica čiji su se predstavnici obraćali gradonačelniku i gradskoj upravi, ali svi njihovi zahtjevi su ignorisani", istakao je Maksimović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA