Humanitarni koncert za Blagu

U organizaciji plesne grupe "Bad Karma" u nedelju, 8.maja u velikoj sali bijeljinskog "Centra za kulturu" biće održan humanitarni koncert za Blagu Gospavića.

Humanitarni koncert za Blagu

Osamnaestogodišnji Blago Gospavić iz Glogovca kod Bijeljine je dijete sa posebnim potrebama, a pored toga, javile su mu se i komplikacije u probavnom traktu.

Troškove liječenja koji su izuzetno visoki porodica ne može pokriti svojim skromnim primanjima, pa im je neophodna pomoć kako bi Blago nastavio liječenje u Beogradu.

Porodica Gospavić trenutno je u teškoj materijalnoj situaciji, niko u porodici nije zaposlen, a jedini izvor prihoda je dječiji doplatak u iznosu od 125 KM i 80 KM za tuđu njegu, pa samim tim ne mogu pokriti troškove Blagovog liječenja u Beogradu.

Kako bi se što prije prikupio potreban novac, članovi plesne grupe "Bad Karma" odlučili su organizovati humanitarni koncert za Blagu, koji će između ostalih, podržati i plesna grupa "Just 2 Cool", bend "Nikotin", Orkestar harmonika "Aleksa Šantić" iz Ugljevika, grupa "Revolt", članovi hora "Srbadija", plesni klub "101", FA "Dukat", kao i prošlogodišnja učesnica Pinkovih zvjezdica, Valentina Mec.

Koncert počinje u 19,00 časova, a cijena ulaznice je 3 KM.

Učesnici koncerta najavili su bogat i zabavan program, a sav prihod od ulaznica biće usmjeren za liječenje Blage Gospavića.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA