Srednja stručna škola Janja ispratila novu generaciju maturanata (FOTO)

Srednja stručna škola iz Janje ispratila je večeras još jednu generaciju maturanata.

Srednja stručna škola Janja ispratila novu generaciju maturanata (FOTO)

Maturanti su se okupili na bijeljinskom Gradskom trgu gdje su napravili zajedničke fotografije sa razrednim starješinama, školskim drugarima, prijateljima, rodbinom, nakon čega je uslijedio defile kroz centar grada.

Tradicionalni defile gradskim ulicama ispratio je veliki broj građana Bijeljine, među kojima su bili brojni roditelji, prijatelji i rođaci koji su izašli da pozdrave još jednu generaciju maturanata koji su svojom mladalačkom ljepotom i osmijesima plijenili pažnju prisutnih.

Za učenicu generacije, ove godine izabrana je Amra Redžić, koja je za naš portal rekla da je iza nje jedan jako lijep period života, te da sada slijedi još ljepši, a to je dalje školovanje koje planira da nastavi na Pedagoškom fakultetu u Bijeljini.

Direktorica Srednje stručne škole iz Janje, Nada Golijanin navela je da je ove godine maturiralo pet odjeljenja odnosno 91 učenik.

Ona je naglasila da je ovo bila jedna veoma uspješna generacija koja je kroz brojna takmičenja ostvarila zapažene rezultate i da je ponosna na njih, kao i na sve prethodne.

"Nadam se da će svi oni nastaviti da se školuju i usavršavaju, te da će postati vrlo uspješni ljudi." poručila je Golijanin.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA