Lazić i Mašić: Utakmicu igramo za trenera Petrovića

Milivoje Lazić i Eldin Mašić su fudbaleri bez kojih je teško zamisliti igru Radnika. Momci iz sijenke koji odrađuju svoj posao na vrhunskom nivou i koji svojim kvalitetom i standardnim partijama bez oscilacija daju sigurnost timu.

Lazić i Mašić: Utakmicu igramo za trenera Petrovića

- Zbog povrede koju sam dosta "vukao" propustio sam zimske pripreme, ali sam se srećom oporavio kada je to bilo najpotrebnije, kaže Milivoje Lazić. Lagano sam ulazio u ritam kroz utakmice u toku proljećne polusezone, da bih se potpuno oporavio za odlučujuće utakmicu u polufinalu i finalu Kupa BiH, nastavlja on.

Slična situacija je vila i sa Eldinom Mašićem, radilicom na sredini terena, fudbalerom od povjerenja trenera Petrovića.

- Tokom proljećne polusezone sam kao nikada kuburio sa lakšim povredama zbogk ojih nisam imao kontinuitet treninga, ali sam i ja kao i Milivoje bio u top formi na kraju sezone, kada je to bilo najpotrebnije.

Oba igrača su složna u namjeri da u današnjem okršaju sa Slobodom iz Novog Grada osvoje i Kup RS, a za dobru partiju imaće i dodatni motiv.

- Kao prvo žao nam je trenera zbog nesreće koju je imao i želimo mu brz oporavak. Igraćemo za njega ovo finale Kupa RS. Želimo da i ovaj trofej ostane u Bijeljini, a mišljenja smo da smo kvalitetniji tim od Slobode, što na terenu treba i dokazati.

Pred njima dvojicom je kratak odmor od dvije sedmice, nakon čega slijede novi izazovi i prepreme za kvalifikacije u Ligi Evrope.

- Što se tiče Kupa BiH prezadovoljni smo uspjehom koji smo ostvarili. Ovo je istorijsku uspijeh za grad, klub, igrače, navijače. Nadamo se da će u budućnosti biti još više trofeja, da nećemo stati na ovome. Što se tiče Evrope, mi ćemo dati svoj maksimum, trudićemo se da se predstavimo u što boljem svjetlu kako bismo nastavili ovu Radnikovu bajku.

Kao predigra finala Kupa RS za muškarce, od 14:00 časova na terenu Gradskog stadiona finale Kupa RS će igrati i dame. U toj utakmici se sastaju ŽFK Radnik-Bumerang i ŽFK Mladost Novi Grad. Pozivamo gledaoce da u što većem broju prisustvuju i ovoj utakmici, a kupljena ulaznica važi za obje utakmice. U organizaciji generalnog sponzora Banjalučke pivare i FK Radnik sa početkom u 20:00 na gradskom trgu će početi slavlje povodom fenomenalne sezone kluba. Goste će zabavljati OK Bend, a gledaoci sa kupljenim ulaznicama će imati pogodnosti prilikom degustacije specijaliteta sa roštilja i piva našeg sponzora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

17°

  • 02:00

    15°C
  • 05:00

    13°C
  • 08:00

    14°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

62 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

356 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 01. May 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI