Šesti Socijalni dan u Bijeljini

U Bijeljini je danas organizovan 6. po redu Socijalni dan i Gradska uprava je i ove godine pružila podršku ovom projektu koji organizuje Lokalni volonterski servis iz Bijeljine.

Šesti Socijalni dan u Bijeljini

- Socijalni dan je dan kada srednjoškolci svoje školske klupe zamijene za radna mjesta, a novac koji zarade doniraju za finansiranje projekata za mlade. Nastojimo da na svaki način pomognemo volonterima, a i ove godine najboljim volonterima i volonterskim organizacijama biće dodijeljena priznanja, najavila je šef Odsjeka za obrazovanje i nauku, nevladine organizacije, omladinu i porodičnu zaštitu u gradskom Odjeljenju za društvene djelatnosti Ljubica Mlađenović.

U Gradskoj upravi će volontirati pet srednjoškolaca i tako dobiti priliku da se upoznaju sa načinom rada Gradske uprave, a još 47 njihovih vršnjaka će volontirati u gradskim ustanovama, odnosno, gradskim i privatnim preduzećima,

Sva sredstva od dnevnica za volontere - 20 konvertibilnih maraka po jednom radnom mjestu biće upotrebljena za projekte u obrazovanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA