Omladina MZ Ledinci odmjerila snage sa KK Partizan

Omladina mjesne zajednice Ledinci danas je na košarkaškom terenu odmjerila snage sa igračima KK Partizan.

Omladina MZ Ledinci odmjerila snage sa KK Partizan

Prijateljski meč između Omladine MZ Ledinci i KK Partizan, odigran je u sali Osnovne škole "Knez Ivo od Semberije" u organizaciji mladih igrača KK Partizan.

Oni su naveli da je cilj ove utakmice, prije svega, bila njihova želja da svoje vršnjake ugoste na svom terenu,  i da kroz jedno lijepo druženje podrže njihov sportski duh i sve što su do sada kao neformalna organizacija uradili.

Članovi KK Partizan, pridružili su se apelu mladih MZ Ledinci koji se još uvijek nadaju da će Gradska uprava ispuniti obećanje i završiti igralište na kojem će i ovi mladi ljudi organizovati slične događaje i ugostiti prijatelje iz klubova na revanš utakmice.

Rade Gavrilović istakao je da mu je bilo veliko zadovoljstvo što je učestvovao na ovom sportskom događaju, dodajući da rezultat nije bio u prvom planu, već druženje i ispunjavanje vremena na kvalitetan i zdrav način.

Na kraju druženja, svi su se složili da bolji pobjeđuju i obećali da će se potruditi da u narednom periodu organizuju još ovakvih događaja, kako bi podstakli svoje vršnjake da se više bave sportom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA