Sportske igre mladih stigle u Bijeljinu (FOTO)

Nakon Zvornika, Sportske igre mladih održane su danas u Bijeljini na otvorenim terenima Gimnazije „Filip Višnjić“ i terenima Ekonomske škole.

Sportske igre mladih stigle u Bijeljinu (FOTO)

Nakon Zvornika, Sportske igre mladih održane su danas u Bijeljini na otvorenim terenima Gimnazije „Filip Višnjić" i terenima Ekonomske škole.

Veliki broj mališana danas se okupio na otvorenim terenima u Bijeljini, nestrpljivo čekajući da pokažu svoje sportske sposobnosti.

BH Telekom Sportske igre mladih do sada su posjetile oko 20 gradova širom BiH, a nakon Zvornika najljepša sportska priča stigla je i u Bijeljinu.

Najmlađi sportisti, dječaci i djevojčice, imali su priliku da se takmiče u četiri sporta, fubdal, košarka, rukomet i odbojka.

Ena Ježić, PR Menadžer Sportskih igara navela je da se ove godine mališani takmiče u dvije kategorije, 2001. godište i mlađi i 2005. godište i mlađi.

„Kada je Bijeljina u pitanju takmičićemo se u dvije kategorije. Mislim da ćemo imati dosta finalista i predstavnika iz Bijeljine na finalnom takmičenju koje će biti održano od 16. do 20. avgusta u Sarajevu." rekla je Ena Ježić

Ona je naglasila da je prethodnih godina učešće na Sportskim igrama mladih uzelo oko 1500 mališana, dodajući da je ove godine taj broj daleko veći.

Otvaranju Sportskih igara mladih prisustvovao je i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić koji je istakao da su ovakvi događaji jako važni za djecu.

„Ovakvi događaji su jako važni, jer omogućavaju djeci da sportskim aktivnostima ispune vrijeme dok su na raspustu." Istakao je Mićić dodajući da lokalna uprava već godinama podržava ovu sportsku manifestaciju, jer je Bijeljina poznata kao grad sporta i mladih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA