Hurricane Storm i Mirna pobjednici konjičkih trka u Bijeljini (FOTO)

Konjički klub "Semberija" juče je, povodom Dana grada, na hipodromu Obrijež organizovao reviju fijakera i konjičke trke.

Hurricane Storm i Mirna pobjednici konjičkih trka u Bijeljini (FOTO)

Specijalno ukrašeni za ovu priliku, kolona od petnaest fijakera i pet čeza iz Republike Srpske i FBiH prodefilovalo je gradskim ulicama Bijeljine.

Program je potom nastavljen smotrom fijakera na hipodromu Obrijež i konjičkim trkama, radnih konja i engleskih galopera.

U trci pod nazivom "Semberski Ratar", na stazi dugoj 800m, pobedila je kobila Mirna, vlasnika Amira Husića iz Bijeljine. Drugo mjesto zauzeo je Rambo - džokej Borko Simić, dok je treće mjesto zauzeo Soko - džokej Dragan Simić. Oba grla su vlasništvo KK "Vranac" Bijeljina.

Pobjednik trke nagrađan je peharom i novčanom nagradom u iznosu od 300KM.

Među galoperima, u 'Semberskoj trci', na stazi dužine 1600m, prvi kroz cilj prošlo je grlo Hurricane Storm (FR) sa džokejom Milanom Konkoljom u sedlu, čiji je vlasnik Hakib Gluhić iz Gradačca.

Iza nje kroz cilj je prošao Kobro Melem sa džokejom Amirom Husićem, dok je treće mjesto osvojilo grlo Singapore Luck (FR) sa džokejom Mirelom Numanovićem. Pobjednik 'Semberske trke' osvojio je novčanu nagradu u iznosu od 700 KM i pehar.

Osim članova Konjičkog kluba "Semberija" na ovogodišnjem druženju ljubitelja konjičkog sporta bili su i gosti iz drugih dijelova BiH - Nihad Iriškić iz Prnjavora, Alija Kamenica iz Jelaha, Aziz Šehović iz Brčkog i Sabit Korić iz Gračanice.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

10°

  • 23:00

    10°C
  • 02:00

    10°C
  • 05:00

    9°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

139 cm

Promjena: 1cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI