Bijeljina na Beogradskim investicionim danima

Na drugom investicionom forumu „Beogradski investicioni dani“ koji traje od 24. do 26. oktobra 2016. godine, Grad Bijeljina je potencijalnim investitorima prezentovao gradske razvojne projekte, nudeći učesnicima Foruma mogućnost ulaganja u naš grad kroz različite forme javno-privatnog partnerstva.

Bijeljina na Beogradskim investicionim danima

Okosnicu Programa Beogradskih investicionih dana upravo prestavljaju javni projekti institucija i lokalnih samouprava, kao i projekti pojedinačnih privatnih kompanija i preduzeća u postupku privatizacije. Povezivanje poslovne i finansijske zajednice vrši se putem sektorskih sesija i na B2B (Business to business) sastancima.

Pored projekta grijanja grada sistemom geotermale energije, rekonstrukcije i revitalizacije Banje Dvorovi, Grad Bijeljina je u Beogradu predstavio i idejni projekat izgradnje luke u Bosanskoj Rači.

Beogradski investicioni dani održavaju su u organizaciji Grada Beograda, Privredne komore Beograda i Centralno evropskog foruma za razvoj - CEDEF, a od lokalnih samouprava iz Republike Srpske i BiH svoje privredne potencijale predstavili su gradovi Bijeljina i Banja Luka.

Forum predstavlja jedinstvenu poslovnu platformu za privrednu saradnju koja okuplja predstavnike diplomatskog kora, ministarstava, investitora, međunarodnih finansijskih institucija, banaka, stranih i domaćih kompanija, fondova, privrednih komora, gradova, regija i klastera jugoistočne, centralne i zapadne Evrope, Rusije, zemalja Kaspijskog basena, Kine i Bliskog istoka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 08:00

    8°C
  • 11:00

    11°C
  • 14:00

    15°C
Vedro
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

144 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 06:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI