Nunčake mu nisu pomogle, ali komšija jeste!

Londonska policija objavila je snimak koji bi trebalo da pomogne da se uhvate dva maskirana lopova čija meta je bio motocikl u prestoničkoj opštini Krojdon.

Nunčake mu nisu pomogle, ali komšija jeste!

Na snimku bezbednosnih kamera vidi se muškarac koji je „naoružan" nunčakama istrčao iz kuće ne bi li sprečio lopove da ukradu njegov dvotočkaš.

Jedan od maskiranih kradljivaca koji je držao veliki šrafciger, napao je 46-godišnjeg muškarca i istrgao mu iz ruku nunčake.

Međutim, vlasnik motocikla je krenuo u „kontranapad" golim rukama i sabio lopova uz automobil.

U trenutku kada je drugi maskirani negativac skočio sa motocikla da pomogne svom saučesniku, dotrčao je (bosonogi) komšija i lopovi su se dali u beg... praznih šaka. Iako se incident dogodio u decembru, londonska policija je sada izbacila snimak u javnost, ne bi li došla do bilo kakvih informacija o maskiranim napadačima.Narednica Anja Kejsi kaže:

„Da vlasnik nije obezbedio motocikl debelim lancem, njegovo vozilo bi verovatno bilo ukradeno. Jer, dodatni minuti koje su lopovi proveli pokušavajući da ga skinu, oduzeli su im taman toliko vremena da vlasnik shvati šta se dešava, siđe iz stana, kao i da se ceo komšiluk uzbuni".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA