Noćna straža - ODGOĐENO

Dani komedije

CZK Semberija
CZK Semberija

  • Patrijarha Pavla 1
    Tel: 055/204-202 055/490-307
    Fax:055/209-934
    http://www.semberija.com
Bijeljina, Noćna straža - ODGOĐENO CZK Semberija

Na osnovu zvanične odluke predsjednika Vlade RS u vezi sa epidemiološkom situacijom i pojavom virusa korona u Republici Srpskoj da u periodu od 11. do 30. marta 2020. godine zabrane sva javna okupljanja, Centar za kulturu "Semberija" otkazao je sve najavljene događaje za ovaj period.

Ponedeljak 23.03.2020. godine u 20:00 časova - Predstava: "Noćna straža" Atelje 212

Tekst: Fedor Šilija

Režija: Boris Liješević

Igraju: Gorica Popović, Gordan Kičić/Nebojša Ilić, Milica Trifunović/ Tamara Dragičević, Jelena Đokić, Nenad Ćirić, Jelena Stupljanin, Stefan Bundalo, Uroš Jakovljević, Jelena Petrović.

Cijena ulaznice: 20KM

Radnja komada smještena je u trideste godine prošlog vijeka, kroz preplitanje karaktera i životnih priča likova oslikava se svojevrsna zakonomernost upravo kada se čovek uznese u uspjehu i procvatu stvara klica propasti.

U Noćnoj straži nailazimo na ljude kojima rad nije ono što omogućava život, nego spletkarenje, manipulacija, varanje, prećutkivanje istine kvalitet su koji obezbeđuju egzistenciju.

Naviknuti da žive od tuđih para dobijenih brakovima, nasledstvom, obmanom i nikada ne pomislivši da to neće večno trajati.Komad "Noćna straža" počinje od pitanja: šta se dešava kada para nestane?

Najave događaja