OTKAZANO Izlazak iz ormara

Pozorišna predstava

CZK Semberija
CZK Semberija

 • Patrijarha Pavla 1
  Tel: 055/204-202 055/490-307
  Fax:055/209-934
  http://www.semberija.com
Bijeljina, OTKAZANO Izlazak iz ormara CZK Semberija

Predstava je otkazana zbog bolesti glumca. Svi koji su kupili karte mogu iste vratiti na biletarnicu Centra za kulturu i izvršiti povrat novca.

Nakon showa "Predzadnji put", Željko Pervan vraća se na pozornicu s hit predstavom - "Izlazak iz ormara", koja će se igrati u Centru za kulturu u Bijeljini 30. maja u 20 časova.

„Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno!" najavljuje Željko Pervan svoj novi šou, u kojem ponovno možete očekivati - neočekivano!

Pervan već tri decenije slovi za vodećeg i najharizmatičnijeg hrvatskog komičara koji vrlo često gostuje u regiji i inostranstvu. Još od nastanka „Zločeste djece" preko legendarne „Večernje škole" pa sve do „Pervanova dnevnika", Pervanovi projekti, stand up šou i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarista i hroničar političke i društvene zbilje pojavi. Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, uvijek sprema sat i po svog najboljeg i najurnebesnijeg izdanja.

Ulaznice za predstavu su u prodaji na biletarnici Centra za kulturu po cijeni od 15 KM.

 

Najave događaja

23°

 • 08:00

  24°C
 • 11:00

  30°C
 • 14:00

  37°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI