Koncert Neleta Karajlića

  • 13 Avgust 2022
Bijeljina, Koncert Neleta Karajlića

Rok legenda dr Nele Karajlić održaće prvi samostalni koncert 13. avgusta na stadionu Ledinci u Bijeljini.

Poslije 25 godina Nele će održati svoj prvi veliki koncert pred bijeljinskom publikom. Biće to koncert prepun energije, emocija i starih dobrih pjesama!

Doktor za rokenrol će otpevati najveće hitove iz svoje višedecenijeske karijere, prisutni će tako moći da uživaju u hitovima originalnog ‘Zabranjenog Pušenja' i njegove druge beogradske verzije kao i pjesmama iz opusa ‘No smoking orkestra'.Koncert počinje u 20 sati na stadionu Ledinci (iza Poljoprivredne škole), a Nele će binu prvo ustupiti lokalnim bendovima „Arka" i "Lavirint" koji će prirediti odlično zagrijavanje prije početka spektakla.

Karte su u pretprodaji mogu se kupiti na biletarnici Centar za kulturu Bijeljina i lokalima Praha pub & grill, Caffe bar "Rene", Caffe bar "Burence", Caffe bar "Poco loco", Caffe bar "Penzija", "Irish pub cork", Caffe bar "Bašta", kao i izvršiti rezervacijena broj 065/275-892.

Cijena ulaznice u pretprodaji su 13KM, a na dan koncerta 15 KM. VIP loža u pretprodaji je 22KM, a na dan koncerta 25KM (uz kupljene 4 ulaznice dobije se flaša žestokog pića).

Ne propustite nezaboravno koncertno veče!

Obezbijedite svoje karte na vrijeme!

 

 

Najave događaja

32°

  • 17:00

    33°C
  • 20:00

    29°C
  • 23:00

    23°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI