Dječak delfin i Vera

Filmovi u Gradskom bioskopu

Gradski bioskop
Gradski bioskop

 • Kneza Miloša 28
  Tel: 055/204-202
Bijeljina, Dječak delfin i Vera Gradski bioskop

Filmovi "Dječak delfin" i film "Vera" u gradskom bioskopu:
- 19.11.2022. (subota) film "Dječak delfin" u 18:00 časova
- 19.11.2022. (subota)  film "Vera" u 20:00 časova


Film "Djačak delfin"

Nakon pada aviona u more, delfin Danilo spašava malog dječaka iz pobjesnelih talasa. Od tada, prijatelji, skoro braća, bezbrižno odrastaju zajedno u čarobnim morskim dubinama. Sve dok jednog dana mir njihovog radosnog malog svijeta ne uništi zla hobotnica. On protjeruje dječaka na kopno, gdje će morati da nauči da živi među ljudima i shvati tajnu svog porijekla. Novi prijatelj, dobrodušni kapetan i delfin Danilo pomoći će dječaku da se nosi sa svim nedaćama – bilo na dnu mora ili na misterioznim dalekim ostrvima. Na tom putu, očekuju vas fantastične avanture.Glumci: sinhronizovanoŽanr: animirana avanturaTrajanje: 90 min.


Film "Vera"

Film Vera je inspirisan istinitom pričom o Veri Pešić, špijunki iz vremena Drugog svjetskog rata, koju su neki nazivali srpska Mata Hari.U lavirintu špijunskih igara na Balkanu, od Beča do Carigrada, Vera Pešić opstaje među jugoslovenskim, njemačkim i britanskim špijunima s dvostrukim i trostrukim agendama, sama, bez ideologije, ali odlučna da se bori i preživi.
U filmu glume Jovana Stoiljković, Petar Zekavica, Nikola Kojo, Bojan Žirović, Aleksandar Srećković – Kubura, Viktor Savić, Anita Mančić, Tihomir Stanić, Vuk Kostić, Nebojša Dugalić a režirao ga je Nedeljko Kovačić.

Sala gradskog bioskopa

Cijena ulaznice: 5 KM

Najave događaja

20°

 • 20:00

  20°C
 • 23:00

  19°C
 • 02:00

  18°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI