Dejt

Monodrama Slađa Silađev

CZK Semberija
CZK Semberija

 • Patrijarha Pavla 1
  Tel: 055/204-202 055/490-307
  Fax:055/209-934
  http://www.semberija.com
Bijeljina, Dejt CZK Semberija

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA AUTORSKA MONODRAMA SANDRE SILAĐEV,,DEJT" BIĆE IGRANA U SUBOTU, 02. MARTA 2024. GODINE SA POČETKOM U 20:00 ČASOVA.

Sredovečna gospođa i samohrana majka Olivera Živković je izašla na zakazani ljubavni sastanak. Međutim, njen "dejt" se ne pojavljuje. Olivera dakle čeka. Koga i šta? Da li će saznati rezultate svojih zdravstvenih nalaza? Hoće li otkriti koji je smisao braka i zaklinjanja na večnu ljubav? Kako Olivera tretira majčinstvo i tumači položaj žene u današnjem društvu? Da li će shvatiti zašto je dužina haljine i visina štikle obrnuto proporcionalna jačini morala? Hoće li saznati da li su kafići prilagođeni potrebama osoba sa invaliditetom? Da li je svet sigurno mesto za tinejdžerke? Da li je bolje biti plaćena ili neplaćena domaćica? Kako samohrana majka u isto vreme i doji bebu i ide na posao? Olivera se oseća kao dama, usedelica, babadevojka i raspuštenica, čak i kao udovica mada niko nije umro. Sluđena je kategorizacijama i čudnim odnosima između ljubavnika u 21 veku.

NAPOMENA: Ova monodrama nije za maloletne osobe.

Vulgarnost i prostačka retorika koriste se kao instrument kojim se prikazuju dupli standardi nametnuti pre svega ženama.

Snimanje i slikanje tokom monodrame nije dozvoljeno

Cijena ulaznice je 20 konvertibilnih maraka.

Najave događaja

 • 11:00

  8°C
 • 14:00

  11°C
 • 17:00

  13°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI