Pozitivan revizorski izvještaj opštini Ugljevik: Odgovoran i unaprijeđen rad

Glavna služba za reviziju javnog sektora Republike Srpske dala je pozitivno mišljenje o finansijskim izvještajima kada je riječ o poslovanju opštine Ugljevik, rekao je načelnik Ugljevika Vasilije Perić.

Pozitivan revizorski izvještaj opštini Ugljevik: Odgovoran i unaprijeđen rad

Izrazivši zadovoljstvo, Perić je ocijenio,  da je unaprijeđen rad opštine Ugljevik. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

-U velikom broju segmenata poboljšane su usluge prema građanima. Zahvaljujem svim službenicima koji su se trudili u prethodnom periodu da rade u skladu sa zakonom, računovodstvenim pravilima i politikama i tako nastavljamo i u 2024. godini-rekao je Perić i najavio dalje unapređivanje rada opštinske uprave za dobrobit građana.

Načelnica za finansije opštine Ugljevik Ruža Jović rekla je da je Glavna služba za reviziju javnog sektora Republike Srpske izvršila reviziju konsolidovanih finansijskih izvještaja opštine Ugljevik i reviziju usklađenosti za period od 1.1. 2023 do 31.12. 2023. godine.

-Po mišljenju revizora konsolidovani finansijski izvještaji opštine Ugljevik istinito i objektivno prikazuju, u svim materijalnim aspektima finansijsko stanje imovine i obaveza na dan 31. 12. 2023. godine i izvršenje budžeta za godinu koja se završava na taj dan, u skladu sa propisanim okvirom finansijskog izvještavanja za javni sektor. Na osnovu navedenog revizori su dali pozitivno mišljenje o finansijskim izvještajima za pomenuti period-rekla je Jovićeva novinarima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Jovićeva je navela da je uz reviziju konsolidovanih finansijskih izvještaja opštine Ugljevik za 2023. godinu izvršena i revizija usklađenosti aktivnosti, finansijskih transakcija i informacija sa značajnim zakonskim i drugim propisima gdje su revizori dali mišljenje sa rezervom.

-Izvještaji Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske ovim potvrđuju da je opština Ugljevik odgovorno i kvalitetno radila u prethodnom periodu-zaključila je Jovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

24°

Vedro
 • 08:00

  Vedro
  25°C
 • 11:00

  Vedro
  31°C
 • 14:00

  Vedro
  39°C
Vedro
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

31 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

221 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 13. Jul 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI