Najbolja čorba RU "Bistro" iz Zvornika

Više hiljada posjetilaca i zaljubljenika u prirodu učestvovalo je na osmom po redu „Zlatnom kotliću Semberije“. Jednodušna ocjena svih takmičara i posjetilaca je da je uživanje u prirodi, u prijateljskoj atmosferi, uz dobru hranu i muziku bilo najvažnije.

Najbolja čorba RU "Bistro" iz Zvornika

Za titulu najboljeg majstora u spremanju riblje čorbe, pečenju ribe na ražnju i pecanju na plovak takmičilo se preko sto ekipa među kojima su bile ekipe ribolovačkih udruženja, preduzeća, političkih stranaka, novinarskih redakcija, mjesnih zajednica, medijskih redakcija, ali i ekipe sastavljene od prijatelja, susjeda, kolega...

Najbolju riblju čorbu skuvala je skipa Ribolovačkog udruženja „Bistro" iz Zvornika, drugo mjesto pripalo je ekipi „Veteran SiM" iz Bijeljine, a trećeplasirana je ekipa Doma zdravlja iz Bijeljine. Najbolji u pečenju ribe na ražnju su bili ribolovci iz Brezova Polja.

Pored takmičarskog i zabavnog dijela manifestacije, organizatori su poslali i poruku o potrebi očuvanja ribljeg fonda, a kao upozorenje nesavjesnim ribarima, javno je spaljeno četrdesetak ribarskih mreža zaplijenjenih od krivolovaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA