Za Za Gabor u bolnici zbog Elizabet Tejlor

Glumica Za Za Gabor smeštena je u bolnicu jer ju je potresla vest o smrti njene koleginice i prijateljice Elizabet Tejlor.

Za Za Gabor u bolnici zbog Elizabet Tejlor

Slavna glumica, koja je nedavno izjavila da bi u biografskom filmu, želela da je glumi, isključivo oskarovka Nikol Kidman, izuzetno je teško podnela gubitak koleginice i bliske prijateljice

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Bila je neutešna i njen krvni pritisak je opasno porastao. Lekar je rekao njenom mužu da je dovede u bolnicu kako bi joj tamo dali lekove i nadzirali je", kazao je televiziji KABC njen predstavnik za štampu.

Fon Anhalt je rekao sajtu "Radar onlajn" da je njegova supruga izjavila da "slavni odlaze kao domine", aludirajući na smrt Elizabet Tejlor i Džejn Rasel, i da je izrazila bojazan da će i ona umreti.

Za Za Gabor (94) je veliki deo prošle godine provela u bolnice, a ranije ove godine joj je amputiran deo desne noge. Mediji su izvestili da je glumica odbila nove operacije radi lečenja problema sa cirkulacijom, a njen muž je nedavno izjavio da njegova supruga nije optimista po pitanju poboljšanja svog zdravsrvenog stanja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA