Sajam 2011: Novi Audi A6

Kompanija Porsche SCG, zastupnik brendova Audi, Seat, Volkswagen i Porsche, zakupila je za svoje automobile celu Halu 5.

Auto-moto

U centru pažnje na štandu od skoro 3.000 kvadrata našao se novi Audi A6.

"Sa svojom laganom karoserijom, sportskom šasijom, čitavim asortimanom sistema asistencije, kao i multimedijalnim sistemom, ova limuzina opremljena je inovativnim rešenjima u svim tehnološkim aspektima", kažu iz ove kompanije.

Novi Audi A6 izlazi na tržište sa pet vrsta motora, dva benzinska i tri TDI, koji imaju snagu od 130 kW (177 KS) do 220 kW (300 KS).

Tom prilikom najavljeno je da uskoro na tržište stiže i Audi A6 hibrid.

Što se tiče drugih sajamskih ponuda, pored akcije „Vozi Polo za 9.999", tu je i akcija za Golf pod sloganom „Vozi ono što voliš - za 1.400 evra".

Volkswagen putnički program ove godine ima mnoštovo novih modela. Pre svega, tu je novi Passat, predstavljen javnosti u februaru 2011. godine, a sada se može premijerno videti i u Variant verziji.

Pored Passata, javnosti je predstavljen novi Sharan - potpuno redizajniran MPV i novi Touran.

Na kraju, tu je i nova Jetta uz početnu cenu od 20.015 evra.

Ove godine, Seat izlazi pred publiku sa novom Alhambrom. "Njena usavršena šasija kao i vrhunska oprema su u kombinaciji sa izborom četiri motora koji pružaju snažne performanse sa izuzetnom efikasnošću."