Rasvjetljena razbojništva izvršena u Bijeljini

  • BIJELJINA
  • 17. Dec 2014.

Bijeljinska policija uhapsila je muškarca čiji su inicijali A.Z. /43/ iz Zenice, jer je, prijeteći nožem radnici jedne apoteke u Bijeljini, ukrao 700 KM.

Rasvjetljena razbojništva izvršena u Bijeljini

Policijskoj stanci Bijeljina, 12.12.2014.godine u večernjim časovima, prijavljeno je, da je od strane NN lica izvršeno krivično djelo „Razbojništvo" na šetu apoteke u Bijeljini. Naime, djelo je izvršeno nad radnicom apoteke uz prijetnju upotrebe hladnog oružja - noža, kojom prilikom je otuđeno oko 700,00 KM.

Radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela, policijski službenici Centra operativnim radom došli su do izvršioca.

Slobode je lišeno lice A.Z. iz Zenice, koji je boravio na području Bijeljine u jednom motelu.

Na osnovu naredbe za pretresanje izdate od strane Okružnog suda u Bijeljini izvršeno je pretresanje sobe koju je koristio A.Z.

Prilikom pretresanja pronađeno je i privremno oduzeto više predmeta koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela.

U toku kriminalističke obrade, policijski službenici došli su do saznanja da je lice A.Z. u mjesecu decembru 2013. godine izvršio krivično djelo ''Razbojništvo'', na štetu trgovinske radnje u Bijeljini, uz prijetnju upotrebe noža.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Bijeljina su nakon sprovođenja istažnih mjera i radnji, Okružnom tužilaštvu Bijeljina, dostavili izvještaj o postojanju osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo ''Razbojiništvo'' protiv lica A.Z.

Uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu lice A.Z. iz Zenice, predat je u nadležnost i na dalje postupanje postupajućem tužiocu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA