Počela novogodišnja akcija prikupljanja poklona za djecu

U Bijeljini je danas počela novogodišnja akcija prikupljanja poklona za djecu sa posebnim potrebama i socijalno ugroženu djecu, koju organizuje Centar za kulturu, u saradnji sa nekoliko vrtića u gradu.

Počela novogodišnja akcija prikupljanja poklona za djecu

Akcija je počela kićenjem novogodišnje jelke ispred Centra za kulturu, a poklone su donijela djeca iz vrtića "Čika Jova Zmaj", "Bajka", "Štrumpfograd", "Dragan i Zoran" i "Petar Pan".

"Počeli smo akciju sa djecom iz nekoliko gradskih vrtića koja su donijela poklone, slatkiše i igračke", rekla je novinarima urednik programa Centra LJiljana Simić, dodajući da će djeca potom u sali Centra za kulturu imati priliku da pogledaju film "Božićna bajka" .

Simićeva je najavila da će prva podjela prikupljenih paketića za djecu sa posebnim potrebama i socijalnu ugroženu djecu biti održana u subotu, 20. decembra, u 15.00 časova u Centru za kulturu.

Druga podjela paketića biće organizovana 28. decembra u 10.00 časova.

Simićeva je pozvala sve zainteresovane građane, privredne subjekte, javne ustanove, udruženja građana i druge koji su u mogućnosti da učestvuju u ovoj akciji, koja traje do Božića.

Ona je dodala da ohrabruje činjenica da su se neki privrednici već uključili u akciju.

Slatkiši, igračke i slični pokloni mogu se dostaviti ispred Centra za kulturu, svaki dan od 8.00 do 21.00 čas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA