Takmičenja srednjoškolaca 2015 na Slobomir P Univerzitetu

Slobomir P Univerzitet je tokom druge polovine marta organizator takmičenja edukativnog karaktera za učenike završnih razreda srednjih škola dobojske i bijeljinske regije.

Takmičenja srednjoškolaca 2015 na Slobomir P Univerzitetu

Takmičenja se održavaju u periodu od 16. do 27. marta 2015. godine u Slobomiru i Doboju, a namijenjena su isključivo za učenike završnih razreda srednjih škola Bosne i Hercegovine i Srbije i imaju edukativni karakter.

Učesnici mogu da se takmiče u jednoj od pet oblasti: informatika, engleski jezik, ekonomija, društvene nauke (istorija, sociologija, demokratija i ljudska prava) i umjetnost. Ovo je šesti put da se takmičenja organizuju i već sa pravom možemo reći da prelazi u tradiciju.

Ideja je da učenici na ovakav način prošire svoja znanja i da se podstakne takmičarski duh i druženje, a najboje plasirani učenici će dobiti i vrijedne nagrade.

Preko 4.200 srednjoškolaca do sada uzelo učešće na ovim takmičenjima (takmičari i navijači), učesnici, njihovi profesori i roditelji su imali samo riječi hvale kada je u pitanju cjelokupna organizacija.

Takmičenja u Slobomir u su završena, a učestovalo je preko 200 učenika iz srednjih škola Šapca, Sremske Mitrovice, Bogatića, Bijeljine, Janje, Zvornika, Tuzle, Kalesije, Teočaka.

Za takmičenja u Doboju, koja počinju u ponedjeljak, 23. marta 2015. godine do sada je prijavljeno preko 190 ekipa, sa 570 prijavljenih učenika.

Nagrađivanje najboljih se vrši kroz novčane i robne nagrade koje su obezbijedili sponzori takmičenja, Pavlović International Banka, Škola stranih jezika Anglia i auto škola Semberija Transport, ili umanjenja školarine, ukoliko se učenik opredijeli za nastavak školovanja na nekom od naših fakulteta ili akademija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA