Za sedam najugroženijih porodica pomoć od 3.500 KM

U bijeljinskoj Mjesnoj zajednici Dvorovi danas je podijeljena novčana pomoć od 3.500 KM za sedam porodica koje su najviše ugrožene u decembarskim poplavama.

Za sedam najugroženijih porodica pomoć od 3.500 KM

Pomoć su podijelili organizatori nedavno održanog humanitarnog koncerta u Prijedoru - predstavnici Sportske dvorane "Mladost", prijedorske podružnice Udruženja estradnih umjetnika Republike Srpske i Kulturno-umjetničkog društva "Mladen Stojanović".

Direktor Sportske dvorane "Mladost" u Prijedoru Boško Torbica istakao je da je očekivano da će na koncertu biti prikupljeno i više sredstava, te podsjetio da ovo nije prva pomoć za stanovništvo Semberije koja je stigla iz Prijedora.

"Opština Prijedor je i ranije slala pomoć za stanovništvo koje je ugroženo u poplavama kao i mnoge privredne organizacije iz našeg grada. Očekivali smo da na koncertu prikupimo i više sredstava, ali se nadam da će i ova skromna sredstva biti od pomoći za ovih sedam porodica", naveo je Torbica.Sekretar Udruženja estradnih umjetnika RS Rajko Lekanić rekao je da se koncertu odazvao veliki broj umjetnika prijedorske regije koji su željeli da daju skroman doprinos u pomoći ugroženom stanovništvu u Bijeljini. On je podsjetio da je koncert održan 3. marta u Prijedoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

27°

Umjereno oblačno
 • 14:00

  Umjereno oblačno
  27°C
 • 17:00

  Umjereno oblačno
  28°C
 • 20:00

  Umjereno oblačno
  27°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

28 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

183 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 21. Jul 2024. 12:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI