Ukupno slučajeva
4473 (+20)
Preminuli
134 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Leteli brushalteri, pala jedna prosidba

Momčilo Bajagić Bajaga i njegovi "Instruktori" sinoć su dva i po sata zabavljali Splićane u gotovo punoj "Spaladium areni".

Džet-set
Bajaga i Instruktori Splićanima su servirali najveće i najbolje pesme, među kojima su se našle: „S druge strane jastuka", "Dvadeseti vek", "Život je nekad siv, nekad žut", "Kad hodaš", "Lepa Janja"... koje su nastale tokom 25 godina na sceni te su svi zajedno uživali u dobro poznatim ritmovima.Bajaga: Ne plašim se nereda!Bajaga pevao i delio ruže u Karlovcu (VIDEO)Naravno, bilo je i gostiju na bini, a Splićanima je najviše dopao njihov Peco Pecej, koji je bio za bubnjevima u pesmi "Dobro jutro džezeri". Peci su Bajaga, Instruktori i "Spaladium arena" pesmom čestitali 61. rođendan. Prštale su emocije na sve strane, bilo je bruseva na mikrofonu, a Bajaga je s pozornice u ime jednog Tonija zaprosio jednu Maju. Reflektor je obasjao Tonija na kolenima i Maja je u suzama pristala, iako je Bajaga s pozornice bio u strahu da ne dođe do blamaže. Nakon prva dva sata svirke, nije trebalo dugo da se dobro raspoloženi Bajaga i Instruktori vrate na bis. Rado su se vratili na pozornicu "Spaladium arene" i nakon niza hitova završili sa "Samo nam je ljubav potrebna".

11°

  • 16:00

    10°C
  • 19:00

    10°C
  • 22:00

    9°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI