NIKE Football sponzor Međunarodnog dječijeg fudbalskog festivala

Danas je u Etno selu "Stanišići" potpisan ugovor o sponzorstvu između organizatora Međunarodnog dječijeg fudbalskog festivala, FK Zvijezde 09 i Nike brenda čiji je zastupnik kompanija Sport Vision iz Bijeljine.

NIKE Football sponzor Međunarodnog dječijeg fudbalskog festivala

Direktor fudbalskog kluba Zvijezda 09, Milan Čabrić izrazio je veliko zadovoljstvo i zahvalnost prema kompaniji Sport Vision i njihovom brendu Nike, koji je prihvatio sponzorstvo i izdvojio značajna novčana sredstva za fudbalsku manifestaciju Trofej "Ilija Pantelić".

"Uz veliku pomoć Sport Vision-a i njihovog brenda Nike, dočekaćemo sve ekipe maksimalno pripremljeni, što ujedno predstavlja i garanciju da će Dječiji fudbalski festival, koji se po drugi put održava u Etno selu 'Stanišići' proteći u najboljem redu", rekao je Čabrić za portal Bijeljina Danas.

U razgovoru za naš portal, Čabrić je naveo da će se iz svih takmičarskih kategorija birati najbolje ekipe, najbolji igrači, strijelci, golmani koji će biti nagrađeni posebnim poklonima tj. nagradama brenda Nike.

II MeđunarodnI dječiji fudbalski festival "Trofej Ilija Pantelić 2016", održaće se od 23. - 26. juna u Etno selu Stanišići kod Bijeljine, a učešće će uzeti preko 140 akademija i škola fudbala, iz 13 evropskih zemalja kao i jedna akademija sa Afričkog kontinenta ("Java soccer"- Namibija).

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA