Lejdi Gaga ode u novinare

Popularna pevačica neuobičajenog imidža, Lejdi Gaga koja je mnogim svojim nastupima i modnim kreacijama izazvala buru reakcija, od sada će se baviti stilom i kroz pero jednog modnog magazina.

Džet-set

Gaga je naime, i zvanično postala kolumnista "V magazina", i želi da njeni fanovi budu ti koji će je ilustrovati, umesto standardnog foto snimanja.

Rubrika pod nazivom "Drawn this way" imaće za cilj da prikupi što više radova , tj.modnih ilustracija pop dive, a pobednika će odlučiti Gaga, lično.

Lejdi Gaga (25) ili "Mama monstrum" (Mother monstrum), kako sebe naziva, je poručila svojim fanovima: " Mali monstrumi, bacite se na posao, i crtajte!"

Pevačica je ovu vest potvrdila i na svom profilu na društvenoj mreži "Tviter", rečima:" Od sledećeg meseca sam modni i art kolumnista "V magazina".

Uredništvo "V magazina" je već otpočelo promociju ove saradnje, rekavši da će Lejdi Gaga pretočiti u pero svoje modne tajne i doneti publici nesvakidašnji prikaz svoje vizije mode i ličnih modnih transformacija.

Pevačica i modna ikona, je već bila na naslovnicama popularnog magazina 2009 i 2010. godine., a ovoga puta želi da otkrije kako to izgleda sa "one " strane korica.