Renault Sport predstavio Twingo R2 Evo

Renault Sport odeljenje naporno radi na unapređenju svih modela u ponudi. Twingo pripremljen za nastupe na reli takmičenjima (klasa R2) je dobio poboljšanja pa novi relista nosi naziv R2 Evo.

Renault Sport predstavio Twingo R2 Evo

Renault Sport Technologies je predstavio novu reli „alatku" za sezonu 2012. Zainteresovani timovi će uz pomoć nove generacije Twingo modela pripremljenog za nastup u R2 klasi imati još potentniju mašinu na raspolaganju.

U saradnji sa tjunerom Sodemo, Twingo R2 Evo iz 1,6 litarskog atmosferskog agregata razvija 190KS i 180Nm. Kočioni sistem je potpuno redizajniran tako da RST tvrdi da je sistem daleko efikasniji i garantuje daleko konzistentnije performanse i u veoma teškim uslovima

Ohlins hidraulični amortizeri napred i pozadi sada omogućavaju još bolje vozne karakteristike i bolju upravljivost na čitavom spektru podloga.

Kako bi se izašlo u susret sve većem broju kupaca, koji imaju sve veće zahteve, RST je poseban akcenat stavio na pouzdanst i kvalitet kompletnog paketa, a da pri tome cena vozila i dalje nije van domašaja relativno oskudnih budžeta.

Twingo R2 Evo će dobiti odgovarajuće sertifikate tek 1.3.2012. godine, a kupcima će biti raspoloživ u vidu kompletnog vozila i u vidu "kita" namenjenog postojećim vlasnicima Twingo R2 modela..

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA