Sutra sajam Bijeljina-turist

Na sajmu će se predstaviti turističke organizacije, agencije, banje, privredni subjekti, proizvođači zdrave hrane...

Sutra sajam Bijeljina-turist

Deveti međunarodni sajam turizma i gastrokulture Bijeljina-turist okupiće u petak i subotu, 18. i 19. maja, više od 60 izlagača iz Republike Srpske i zemalja regiona, najavljeno je iz gradske Turističke organizacije.

Sajam će prvi put biti održan na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića u centru grada, nakon što je prethodnih godina organizovan u etno-selu Stanišići i hotelu Drina u Bijeljini.

Za predstavljanje turističkih potencijala RS-a i zemalja regiona namijenjeno je više od 500 kvadratnih metara besplatnog izlagačkog prostora.

Prvog i drugog dana sajma predstaviće se turističke organizacije, turističke agencije, banje i klimatska lječilišta, ugostiteljski objekti, privredni subjekti i proizvođači zdrave hrane svojim promotivnim materijalom.

Drugog dana sajma predviđeno je da ugostiteljski objekti i proizvođači zdrave hrane predstave nacionalnu kuhinju.

Tokom oba sajamska dana stručni žiri izabraće najbolje izlagače u 10 kategorija. Biće proglašena najuspješnija turistička promocija i promocija nacionalne kuhinje, najuređeniji izlagački prostor iz oblasti turizma i ugostiteljstva, najbolji promotivni materijal i najposjećeniji štand, kao i najuređeniji štand iz oblasti ručnih radova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA