Turistički potencijali Bijeljine na "Beogradskom Manifestu"

  • Novosti
  • 27. May 2018.

Turistička organizacija Bijeljine predstavila se na ovogodišnjem "Beogradskom Manifestu" koji je trajao od 25. do 27. maja na Beogradskoj tvrđavi Kalemegdan.

Turistički potencijali Bijeljine na "Beogradskom Manifestu"

Beogradski Manifest je festival manifestacija i destinacija, sajamskog karaktera, gdje su izlagači imali priliku da predstave i prodaju svoje proizvode.

Republika Srspka je zemlja partner ovogodišnjeg festivala i svi izlagači nalazili su se u okviru posebno osmišnjene zone, koja u jednoj ambijentalnoj cijelini predstavlja opštine iz Republike Srpske.

Danas, poslednjeg dana manifestacije, predstavljeni su turistički potencijali i gastro ponuda Semberije i Grada Bijeljina među kojima su bili: Hotel "Drina", "Globus", restoran "Lovac", pekara "Bodaxco"...

"Hotel " Drina " je promovisao svoju internacionalnu gastro ponudu, odnosno spoj moderne i tradicionalne gastronomije, računajući na veliki broj gostiju sa strane. Hotel "Drina" je svakako postala lider kongresnog turizma u regionu pa samim tim i ponuda treba biti što raznovrsnija", rekao je za portal Bijeljina danas, menadžer Hotela Danko Mlađenović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA