Gradonačelnik Bijeljine čestitao Božić sugrađanima koji slave 25. decembra

Povodom velikog hrišćanskog praznika Božića po gregorijanskom kalendaru, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić je građanima Bijeljine koji se u bogosluženju pridržavaju ovog kalendara uputio prazničnu čestitku sledeće sadržine

Gradonačelnik Bijeljine čestitao Božić sugrađanima koji slave 25. decembra

Povodom nastupajućeg Božića po gregorijanskom kalendaru, sugrađanima koji Dan Hristovog rođenja proslavljaju 25. decembra upućujem srdačne čestitke i želje da dani praznika budu prožeti srećom i ljubavlju, a da domove vjernika, uz praznični duh, ispuni blagostanje i bliskost sa porodicom, prijateljima i susjedima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Božićem po gregorijanskom kalendaru počinje niz velikih zimskih praznika kojima proslavljamo novi život. Ulazimo u period godine kada nas praznici na najljepši način podsjećaju na važnost međusobnog poštovanja, solidarnosti, povjerenja i razumijevanja.

Ako budemo njegovali ove vrijednosti svakog dana, a ne samo na Božić i velike praznike, pokazaćemo da smo dostojni slavljenja Hrista, što to će biti važan doprinos u pravljenju našeg Grada i Semberije boljim mjestom za život.

Sve sugrađane koji slave Božić 25. decembra pozivam da podijele prazničnu radost sa sugrađanima drugih vjera i tako doprinesu međusobnom upoznavanju i zbližavanju građana Bijeljine.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA