U Bijeljini održana još jedna Folk parada

U restoranu “Lovac” u Bijeljini, održana je još jedna Folk parada, na kojoj se okupio veliki broj učesnika i poštovalaca folk muzike.

U Bijeljini održana još jedna Folk parada

-Folk parade je okupljanje i druženje, a takmičarski dio je uvijek u drugom planu. Veče je proteklo u znaku dobrog raspoloženja i veoma pozitivne energije, ali prije svega i dobrih pjesama, rekao je Zoran Kisić, organizator ovog muzičkog događaja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

U takmičarsko - revijalnom, odnosno zabavnom programu nastupili su Zoran Simeunović Zoćo, Mladen Dolić Dola, Svjetlana Đurić Cecilija, Dragan Popović Pop, Slađana Đurić, Admir Tuzla Brzović, Jovan Rankić, Brane Živković, Ljubiša Perić Kokiš, Makivija Maki, Saša Mrkalj, braća Stevanović Đorđe i Nemanja, Novica Đokić i Damir Mulasalihović.

Voditeljka programa i ovog puta je bila Danijela Gudović, dok je sve izvođače pratio orkestar braće Stevanović u čijem sastavu su i Đojo Ilić i Đole Despotović.

Članove žirija činili su Siniša Kajmaković, Ilija Petrović Kajzer, Pero Vujičić, Ljubiša Perić Kokiš i Makivija Makivić Maki.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Treće mjesto po ocjeni žirija pripalo je Slađani Đurić za pjesmu "Glupa i naivna", drugo mjesto je osvojio Brane Živković pjesmom "Pedesete", dok je prvo mjesto pripalo Admiru Brzoviću za pjesmu "Majčino pismo". Prvoplasirani je osvojio besplatno snimanje singla u režiji prijatelja Folk parade Radenka Juroševića, Zorana Vukmanovića i Vladana Čarnića, ali i učešće na predstojećem festivalu narodne muzike u Rumi.

Nagarade ispred organizacije Folk parade, plakete i zlatni medaljon, dobili su Zoran Simeunović Zoćo i Novica Đokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA