U hitnoj službi povećan je broj pacijenata

U hitnoj službi u Bijeljini u protekla 24 časa povećan je broj pacijenata, a jedno lice je preminulo od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, rečeno je Srni u Službi hitne medicinske pomoći bijeljinskog Doma zdravlja.

U hitnoj službi povećan je broj pacijenata

"Jedno lice preminulo je u poslijepodnevnim časovima, a riječ je o saobraćajnoj nesreći, dok se u ostalim slučajevima radilo o uobičajenim intervencijama", rekao je doktor Nemanja Milićević.

On je istakao da je broj pacijenata u hitnoj službi povećan zbog toga što ostale službe Doma zdravlja nisu radile, naglasivši da je uglavnom riječ o hroničnim pacijentima i prehladama.

Pješak, čiji su inicijali M. J. (30), poginuo je juče u poslijepodnevnim časovima kada ga je udarilo teretno vozilo "mercedes" u Donjem Magnojeviću kod Bijeljini, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti (CJB) Bijeljina.

Na području koje pokriva Centra javne bezbjednosti Bijeljina javni red i mir narušen je dva puta - jednom u Bijeljini i jednom u Janji, rečeno je Srni u bijeljinskom CJB.Prema riječima dežurnog u vatrogasnoj službi, vatrogasci su proveli mirnu noć.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA