Konačno trijumf Radnika: Đurić het-trikom srušio Mladost

Fudbaleri Radnika konačno su zabilježili pobjedu u Premijer ligi BiH, a do trijumfa protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja, rezultatom 3:0, tim iz Bijeljine vodio je Velibor Đurić koji je bio trostruki strijelac.

BIJELJINA

Prvu priliku imao je Radnik u 10. minutu. Đurić ubacio za Maksimovća sa lijeve strane, ovaj sa pet metara loše zahvatio loptu pa je ova šansa domaćih otišla u nepovrat. Samo minut kasnije Radović je sjajno šutirao jeli je golman Mladosti odlično intervenisao i izbacio loptu u korner.

Zaprijetio je Radnik i u 13. minutu, ponovo je Radović odlično prošao po lijevoj strani ubacio loptu u sredinu, a ona se odbila od prečke. Terensku inicijativu tim iz Bijeljine krunisao je u 16 minutu. Nakon akcije domaćih lopta je u šesnaesterdu došla do Đurića koji ju prihvatio negdje na penalu, a onda vrhom kopačke poslao u mrežu.

Igrao se 25. minut kadaje Đurić izveo slobodan udarac, a Peco iskosa sa desne strane šutirao u spoljni dio mreže. Samo minut kasnije pokušao je i Karić ali je njegov udarac izblokiran.

Od 35. minuta Radnik je igrao sa igračem više nakon što je Šerif Hasić zaradio crveni karton. Demir Peco je prošao po dosnoj strani, a sleđa ga je faulirao fudbaler Mladosti, pa mu je sudija, potpuno opravdano dosudio crveni karton.

U 45. minutu pokušao je i Mekić ali je lopta nakon njegovog udarca otišla preko prečke.

Mekić je ponovi bio u prilici u 51. minutu ali je sporo reagovao u šesnaestercu Radnika pa je njegov udarac ovaj put izblokiran. Samo četiri minuta kasnije Karić je odlično probio lijevu stranu, vratio povratnu lopti

U 60.minutu Maksimović je u prilici, ušao je u šesnaesterac, napravio sam sebi prostor za udarac ali j elota otišla pored gol.

U 66. minutu Velibor Đurić se ponovo upisao u strijelce da bi isti igrač, sjajnu partiju krunisao svojim trećim pogotkom u ovom meču, nakon sjajne akcije.